Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Ярмарок Вакансій «Молодий фахівець XXI століття»

Описание:

23 листопада 2018 року, з 11:15 - 14:00, на базі Харківського національного університету радіоелектроніки відбудеться XIV Ярмарок вакансій «Молодий фахівець XXI століття», де студенти ХНУРЕ зможуть ознайомитись з освітніми та кар’єрними пропозиціями від найкращих компаній Харкова та України, а також отримати найактуальнішу інформацію про сучасні тенденції ринку праці та особисто поспілкуватись з роботодавцями.

Традиційно генеральним партнером, який протягом багатьох років тісно співпрацює з університетом та підтримує різноманітні студентські програми, включно з Ярмарком вакансій, виступає ІТ-компанія NixSolutions, яка є основним співорганізатором не тільки цього заходу, а й багатьох інших ініціатив.

Також партнерами Ярмарку виступають IT-компанії Sigma Software, SoftServe, GlobalLogic, TeamDev та Gameloft, які мають найбільшу популярність для працевлаштування серед студентів та молодих фахівців.

Інформаційний партнер: Робота в Харкові

Учасники: DataArt, EPAM, Zfort Group, DB Best Technologies, Aquilon Resources UA, Intetics, Artjoker, ФАЙНЛАЙН ГЛОБАЛ Україна та ін.

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...