Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Вперед, угору, навсібіч | Fantastic Little Splash

Описание:

“Вперед, угору, навсібіч” документує подорож лінійного героя у нелінійному просторі. Це результат дослідження процесу взаємопроникнення альтернативних реальностей у VRChat - безкоштовній мультиплеєрній онлайн відеогрі з використанням технології віртуальної реальності. Вона дозволяє користувачам взаємодіяти один з одним у якості 3D-моделей. Моделі персонажів і просторів користувачі можуть створювати та завантажувати у гру власноруч.

Тут відбувається те, що Маршалл Маклюен визначив як ретрайбалізацію: повернення людства до свого племінного стану із його первісним відчуттям світу - одночасністю усіх процесів. Більше того, “реальне” та “віртуальне” не протиставляються, а взаємно продовжуються одне в одному, формуючи єдиний простір, позбавлений відчуття катастрофічної втрати.

Користувачі VRChat імітують останнє враження, якого не вистачає для повноцінного відчуття цього явища: споряджені VR-шоломами та контролерами, що дозволяють гравцям рухати руками своїх 3D-персонажів, вони торкаються один одного, хоча нічого не відчувають. Доки цей дотик неможливий технологічно, його уявляють.

Fantastic Little Splash - творче об'єднання, що досліджує природу інформації: від особливостей її розповсюдження до розмаїття форм та їх трансформацій. Група працює з відео, 3D-графікою, цифровими просторами. До складу входять артистка, режисерка i журналістка Лєра Мальченко та художник і режисер Олександр Ганц. Учасники живуть і працюють у місті Дніпро. Fantastic Little Splash є переможцями Open Call 2018 від Dymchuk Gallery.

15 листопада о 18.00 спільний перегляд вiдео і обговорення.
О 19.00 відкритття експозиції.

Место и время:
Событие уже прошло


Подписывайтесь на наш канал:
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»


RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...